Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Over mij

Ik ben Yvonne Groenendijk. Als psycholoog en counselor/coach zet ik mij in als motivator om talent en mogelijkheden ten volle te benutten. Ik laat ontdekken hoe gelukkiger en/of succesvoller in het leven te kunnen staan en ondersteun bij het versterken van mentale, emotionele en fysieke balans. Hier gaat ook een preventieve werking van uit. Er ontstaat ruimte voor nieuwe oplossingen en/of manieren om met een situatie om te gaan. Dit zorgt voor hernieuwde veerkracht en vitaliteit. 

Verbinding tussen mensen vind ik belangrijk. Door elkaar echt te ontmoeten kunnen we van elkaar leren en wordt vertrouwen en onderlinge acceptatie bevorderd. Door volledig onszelf te (durven) zijn kunnen we tot verdere persoonlijke ontwikkeling komen. Ik bied een veilige omgeving, rustpunt en luisterend oor, waarbij vanuit persoonlijke kracht/talent via verschillende methodieken en praktische oefeningen naar een haalbaar doel wordt toegewerkt. 

Wat ik meebreng is een flinke dosis levenservaring. Daarbij vormt mijn opleiding en brede werkervaring een stevige basis. Naast een universitaire studie psychologie (richting a&o) heb ik een hbo-studie human resource management en een hbo-studie voor het onderwijs afgerond. Aanvullend heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van oplossingsgerichte counseling, managementcoaching en natuurcoaching. Ook heb ik een driejarige opleiding gevolgd tot Dru-yoga docent en meerdere cursussen gevolgd o.a. op het gebied van mindfullness en mandalatekenen. Als vanzelfsprekend blijf ik mij continue verder ontwikkelen voor verdieping en om optimale kwaliteit te blijven waarborgen. 

Yvonne is begripvol, hulpvaardig en professioneel. Ze neemt de tijd en geeft goede handvaten voor de praktijk.

Meedenkend, sympathiek en kan zich goed inleven.

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39