Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Training

De trainingen omvatten meerdere dagdelen. De opzet is afwisselend en praktisch met aandacht voor educatie, ervaringsgericht leren en toepassing in de praktijk. Ik zorg voor een fijne en veilige leeromgeving, waarin ieder zich op het gemak voelt. Dit vertaalt zich in een positieve energie in sfeer en ruimte. 

De trainingen bieden handige inzichten en nieuwe vaardigheden. Dit draagt bij aan zelfbewustzijn en persoonlijke effectiviteit. Het geeft een steviger basis om veerkrachtig en ontspannen in het leven te staan. 

De onderwerpen richten zich op (her)vinden van balans, versterken van zelfvertrouwen, optimaal benutten van eigen kracht en talent en tenslotte ontwikkeling en verdieping van communicatieve vaardigheden. Voor groepen kan ook een gerichte training op maat worden verzorgd.

Als locatie wordt meestal gebruik gemaakt van ruimte in Dirksland, Middelharnis en Ouddorp, maar ook zijn vele alternatieven mogelijk.

Kijk hier verder wat past via het menu in de rechterkolom. 

Training 

Lieve trainer, rustig, waarbij ik mezelf zeer op m’n gemak voelde. Ik heb genoten en geleerd van anderen. Je wordt goed aan het werk gezet, waardoor er weer ruimte komt in je hoofd en je leven.

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39