Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Counseling & coaching

Spanning bouwt zich vaak onbewust op. Negatieve invloeden op de gezondheid of het functioneren kunnen met hulp voorkomen worden. Tijdens counselingsgesprekken worden antwoorden gezocht voor persoonlijke dilemma’s op het gebied van werk en/of privé. Vragen en oefeningen helpen om belemmeringen op te sporen en andere mogelijkheden of perspectieven te ontdekken.

De weg naar het bereiken van persoonlijke doelen is vaak minder makkelijk dan het lijkt. Coaching helpt bij het uitwerken van deze doelen en het zetten van stappen in de juiste richting. De investering in persoonlijke ontwikkeling biedt ruimte om nieuwe inzichten op te doen en vaardigheden te versterken. Dit heeft een positief effect op balans, gezondheid en samenwerking met anderen. 

Ik bied oplossingsgerichte counseling met een integrale benadering. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende methodieken, waaronder cognitieve therapie, stressreducerende strategieën, ontspanningstechnieken, creatieve opdrachten en mindfullness. Essentie van oplossingsgerichte counseling is dat samen wordt gekozen voor een aanpak bij het vergroten van inzicht en het vinden van oplossingen, tools en copingstrategieën welke verbetering kunnen geven in de context van het moment.

Individueel zijn er diverse settings om een gesprek te voeren zoals  een gewone afspraak op locatie, wandelend in de natuur of online via Skype. Bij deze laatste optie is een voorwaarde dat de omgeving privacy en rust garandeert. In alle gevallen staat een persoonlijke aanpak centraal, praktisch en doelgericht, passend binnen de eigen unieke wensen en mogelijkheden.

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39