Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Yoga en beweging

Beweegprogramma voor soepele rug, nek en schouders

Regelmatig bewegen op de juiste manier verbetert de belastbaarheid. Het houdt gewrichten soepel, maakt spieren sterker en werkt preventief. Dit beweegprogramma is met name gericht op verlichting van rug-, nek- en/of schouderklachten, waarbij geen duidelijke diagnose gesteld is. De mogelijkheid bestaat om voorafgaand aan deelname een intake te laten doen door de manueel therapeute in bewegingscentrum Vroonweg in Dirksland, waar ook de lessen plaatsvinden. Incidenteel worden ook buitenlessen gegeven in de buurt en op het strand van Ouddorp. 

Er wordt gewerkt met zachte dynamische bewegingen op een rustige manier, zo nodig met gebruik van een stoel, waardoor ieder binnen de eigen mogelijkheden kan meedoen. 

Dru-Yoga

Dru-Yoga is een milde en vloeiende bewegingsvorm en daardoor geschikt voor elke leeftijd en ieder conditioneel niveau. Het biedt een fijne manier om lichaam en geest te ontspannen, draagt bij aan een positieve levenshouding en helpt om meer balans te vinden in de drukte van alledag. Bewegingen worden geleidelijk opgebouwd, waardoor stapsgewijs soepelheid, kracht en lichaamshouding verbeteren. Ook is er aandacht voor adem en ontspanning. De voordelen op een rij:

  • bewezen effectief bij stressklachten, rug-, nek- en/of schouderklachten;
  • verbetering lichaamshouding en spierkracht;
  • meer flexibiliteit, innerlijke rust en balans;
  • aanpassing mogelijk bij fysieke beperking.

Kom gerust langs voor een proefles (gratis) of neem contact op voor meer informatie. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom!

Overige activiteiten 

Programma voor rug en nek

h
Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39