Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Managementcoaching

Natuurlijk kent een werkgever of leidinggevende eigen uitdagingen. Deze kunnen stressvol zijn. Het is belangrijk ergens terecht te kunnen met persoonlijke vragen. Door hierbij stil te staan wordt inzicht vergroot in achterliggende patronen en denkwijzen waarop keuzes en acties zich baseren.

In coaching wordt een spiegel voorgehouden die helpt om zaken van meerdere kanten te bekijken. Eigen ontwikkeling biedt ruimte om zelfvertrouwen te vergroten, bewuster keuzes te maken en vaardigheden te verdiepen of verbreden. Enkele voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn persoonlijk leiderschap, vergadertechnieken, timemanagement, communicatie en aansturing.

Als arbeid & organisatiepsycholoog met brede hrm-ervaring heb ik mij gespecialiseerd in managementcoaching. Ik begrijp de dilemma’s waar een manager voor kan staan. De ervaring leert dat coaching zorgt voor bewuster en effectiever persoonlijk leiderschap. Dit leidt tot een  krachtiger, maar ook meer ontspannen, bedrijfsvoering. 

Organisaties 

Door je een spiegel voor te houden weet Yvonne erg goed de juiste probleempun-ten te lokaliseren. Door goed te luisteren helpt ze je met het trekken van conclusies zodat er zaken uit komen waar je zelf ook achter kunt staan. 

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39