Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Loopbaan en re-integratie

Bij loopbaanbegeleiding brengen we samen de persoonlijke interesses, kwaliteiten, wensen en voorkeuren in relatie tot beroep en werkomgeving in beeld. Ik help deze te vertalen naar mogelijkheden en tools om de positie op de arbeidsmarkt te versterken. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van verschillende ontwikkelingsmodules op het gebied van bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden en communicatie. Zo ontstaat een praktisch handvat om zelfbewust persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen en te profileren richting de geformuleerde doelen voor de toekomst.

Loopbaanbegeleiding kan opgepakt worden vanuit eigen initiatief of organisatiemotieven, maar ook voortkomen uit outplacement of een re-integratieverplichting. Vooral bij langdurig ziekteverzuim kan veel onduidelijkheid ontstaan. Het kan onzeker en angstig maken richting de toekomst. Ook kan er sprake zijn van financiële onzekerheid. Dit alles vraagt om begrip en emotionele ondersteuning. Maar ook om praktische (her)oriëntatie op mogelijkheden en nieuw perspectief. Ik kan een doelgericht en praktisch programma bieden dat vanuit een positieve insteek de blik richt op (nieuwe) mogelijkheden, conform de Werkwijzer Poortwachter. Oplossingsgerichte individuele sessies in combinatie met één of meer trainingsmodules blijken krachtig, efficiënt en effectief. Het blijft te allen tijde maatwerk. Neem voor meer informatie of een verkennend gesprek gerust contact op.

 

Organisaties 

Werkwijzer Poortwachter

h

Door de persoonlijke benadering voelde ik mij snel op mijn gemak. Ik kon mijn verhaal goed kwijt. Gaande de gesprekken ben ik meer over mijzelf en aan mijzelf gaan denken. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en weet beter hoe te handelen om overbelasting te voorkomen.

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39