Welkom bij Y-Challenge

Praktijk voor positieve psychologie

Inspiratie mantelzorgers I en II

Het leven van mantelzorgers is meestal in korte tijd of juist geleidelijk aan sterk veranderd. Hierdoor zijn gevoelens en eigen behoeften misschien op de 2e plek gekomen. Dit kan veel stress en vermoeidheid met zich meebrengen.

In deze workshops worden handvatten gegeven om met de verschillende emoties om te gaan. Daarnaast wordt stilgestaan bij manieren om eigen behoeften ook aandacht te geven zodat er plaats is om energie op te doen en zelf voldoende veerkracht te herkrijgen/behouden om er voor de ander te zijn. Zo zal het ook makkelijker zijn om nog te genieten van de goede dingen die er naast het ‘zorgen’ ook zijn. In de workshops is er ruimte voor gehoor en steun, maar vooral ook voor concrete praktische aandachtspunten om vooruit te kunnen. Daarbij geldt te allen tijde dat niets moet. Elke situatie is anders en het is heel persoonlijk hoe iemand deze beleeft en wil benaderen. Daar is alle ruimte voor. 

De workshops I en II volgen elkaar op. Ze zijn los te boeken, maar wel geldt voor workshop II dat de eerste vooraf is doorlopen.

Bezoekadres:

Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

Gratis
parkeergelegenheid

Contact

info@y-challenge.nl
06-52286366

Gegevens

KvK. nr: 24453503
BTW-ID: NL001620863B39